VÅR HISTORIE

Torbjørns Catering er en familiebedrift med lang erfaring innen catering. Bedriftens virksomhet er i all hovedsak rettet mot markedet Harstad og omegn. De serverer alt fra smakfulle lunsjretter til 3-retters selskapsmenyer av ypperste kvalitet.

Bedriften ble startet av Torbjørn Hansen i 1982. Torbjørn Hansen ledet og utviklet bedriften helt fram til 2008. På sluttet av dette året kjøper hans sønn, Jørn Emil og hans samboer Karin virksomheten. Jørn tar over rollen som daglig leder og kjøkkensjef.

Den dag i dag består bedriften i hovedsak av tre faste ansatte. Jørn, Karin og Simen, alle tre er udannet kokk, og har lang erfaring innenfor matlaging og catering. De har også mange flinke deltidsansatte/ tilkallingshjelpere som trår til når det trengs.

Gjennom god planlegging, servicebestemte ansatte og bruk av gode råvarer har de klart å skape en levedyktig bedrift med et fantastisk renommè og fornøyde kunder!

Blant annet har de flere ganger vært med på å servere mat til arrangementer med alt fra 100-1500 deltakere. Vi kan med andre ord si at de er blitt spesialister på catering, som fokuserer først og fremst på å levere mat med høy kvalitet, samt å holde et høyt servicenivå.

MER OM OSS!

VÅRE ANSATTE
VÅR HISTORIE
BILDEGALLERI

SKAL VI KONTAKTE DEG?

Ønsker du at vi skal ta kontakt med deg? Legg igjen ditt navn og telefonnummer, så ringer vi deg.

© Kopirett - Torbjørns Catering - Utviklet av Rekmont AS